Det digitala altaret

Ett altare är något som vi riktar våra blickar mot. Det är platsen i ett rum som anses vara det viktigaste, där det kommer att hända saker och där saker av relevans och värde inträffar. Det är vanligt att se på altare som något där saker och ting ska offras, och om man har den utgångspunkten så finns det mycket som går att koppla till det digitala altaret, nämligen tv-bänken. Det är minst sagt en plats som våra blickar riktas mot, som slukar vår uppmärksamhet och som samtidigt är viktig för oss. Det är trots allt där mycket av det som vi är intresserade av händer.

En bra tv-bänk är en bra tv-bänk

Det kanske låter som att jag har en lite pessimistisk inställning till det som är tv och hur vi konsumerar det. Så är inte alls fallet. Jag tycker att det kan finna väldigt mycket värden som man kan hämta från en tv-bänk och en tv, för faktum är att det finns betydligt mycket mer som går att göra med en tv-bänk och tv än att bara titta på hjärndöda program. Förutom att vi kan ta till oss av sådant som händer i världen och lära oss om saker som vi inte vetat tidigare, så är det också med hjälp av tv och tv-bänk som vi kan underhålla oss själva, dela erfarenheter och glädje och bara må bra tillsammans. Även fast det kanske inte kan tyckas så till en början så finns det en viktig social funktion i det som är tv och tv-bänk.

En möbel att titta på

Precis som Tv:n själv så är själva tv-bänken också något som ständigt är i vårt blickfång när vi tittar på tv. Det betyder att tv-bänken behöver tilltala oss estetiskt för att ni ska kunna känna oss tillfreds med inredningen. En tv-bänk som inte ser bra ut kommer att göra upplevelsen betydligt sämre, eftersom att det kommer att vara en ständig nagel i ögat samtidigt som man tittar på det man tittar på. Därför är valet av tv-bänk viktig, och det är inte bara det estetiska som spelar roll, det är också funktionen som tv-bänken kan erbjuda. Det är två viktiga delar som behöver samspela. Jag köpte min tv-bänk från Inside Möbler och lyckades faktiskt hitta den som förenade dessa två element för mig.

Det här är tv-bänken som jag föll för. Vad är det då jag behövde få plats med?
– Bluray-spelare
– Digitalbox
– Tv-spelskonsoler
– Filmer
– Spel

Som ni ser så är det en tv-bänk som ser ut att ha smakat på tidens tand. Även om det kan se ut så, så är det inte sanningen. Det är också en egenhet jag gillar med möbeln, att den ser gammal ut men är så ny att man bokstavligen kan känna den fräscha trädoften. Den är extremt kvalitativ och erbjuder mig som riktig medienörd utrymme för alla de saker som jag har räknat upp. Det jag gillar mest är lådorna, eftersom att det ger mig en möjlighet att gömma undan filmer och spel så att de inte förstör intrycket och fortfarande är lätta att komma åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *