Gardiner med asiatiska mönster

Olika asiatiska tygmönster har den fördelen att de passar utmärkt väl in i svenska hem. Egentligen är de inte heller speciellt väsensskilda från svenska mönster, utan naturmotiv är extremt vanligt i båda länderna. Ändå finns det skillnader, bland annat genom vilken sorts natur det är som avbildas, och hur det hela sker. Men det är ändå så pass närbesläktat att det passar in utan att man behöver inreda hela rummet i asiatisk stil, även om det givetvis inte är en dålig idé.

Ett av de populärare asiatiska mönstren i Sverige, och det som man kanske först av allt kommer att tänka på när man hör orden, är körsbärsblomster och körsbärsträd. Det är något som är väldigt vanligt i Japan, vilket är lätt att förstå. Det är ljust rosa och vitt, och väldigt vackert. Gardiner med sådana mönster kommer att lyfta vilket rum som helst, och få det att kännas luftigt, somrigt och ljust. Men självklart finns det en mängd olika mönster att välja mellan, exempelvis mörkare mönster med eleganta blomstermotiv. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Är man ute efter asiatiska mönster så kan man enkelt hitta gardiner online som är både vackra och billiga. Men man kan också hitta tyger på nätet, tyger med fantasifulla och spännande asiatiska mönster, och så sy sina gardiner själv. Det blir både billigare och man kommer att ha ett större urval av asiatiska mönster att välja mellan. Det är bara att ge sig ut på det vilda nätet och leta. Har du inte tid eller kunskap att sy gardiner själv  kan du måttbeställa gardiner från Textilgallerian.se eller någon annan webbutik som erbjuder måttanpassning. Textilgallerian är min personliga favorit som både har duktiga designers och har enkel funktion för att välja tyg och anpassning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *