Glöm inte badrummet

badrumBadrummet är ett rum som ofta blir bortglömt när det gäller inredning. Kanske är det för att man inte har så stor möjlighet att välja hur man ska inreda det. Man behöver en dusch eller ett badkar samt handfat, toalett och någon slags förvaring, och ofta finns det inte plats för så mycket mer. Man tror kanske att ett badkar alltid är ett badkar, men idag finns det väldigt många olika typer av badkar och annan badrumsinredning att välja bland, i olika former och färger. Det finns alltså inget som säger att man inte kan inreda även sitt badrum i asiatisk stil om man önskar.

En sida där man kan hitta många detaljer som passar asiatisk inredning är trademax.se. Nu finns även badrum som kategori på sidan, och där finns många fina saker som kan passa i ett badrum med asiatisk inspiration. Man hittar bland annat snygga skåp och handfat, till exempel möbelpaketet ”Bathlife Evita Funktion 1380 Högblank Vit” med dubbla fyrkantiga handfat som för tankarna till Japan. Även det fyrkantiga badkaret ”Bathlife Monte 1710” är en riktig skönhet.

När det gäller inredning av badrummet bör man också tänka på att inte bara lägga krutet på de uppenbara delarna, som badkar och handfat. Även ett badrum behöver kärlek i form av exempelvis växter, ljuslyktor och tavlor. Om man vill ha ett hemtrevligt badrum bör man behandla det som resten av rummen i bostaden. När man lägger lite tid på badrummet går det från att vara ”hemlighuset” till att vara en plats där man vill spendera tid, och det finns inget bättre än att ha sin alldeles egna lilla spahörna – oavsett om den är stor och maffig eller liten och personlig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *